Logo

Missie en visie van Monica Milar

In de cursus van TeachSing Kids komen een aantal van haar persoonlijke kernwaarden terug:

Zingen is al zo oud als de mensheid. Zingen verbindt, verbroedert, troost en verblijdt. De cursussen die Monica geeft grijpen terug naar deze betekenis van het zingen en dit door te kunnen geven aan kinderen op een zeer eigentijdse en authentieke manier.

Zingen is voor Monica Millar zoals bij vele artiesten een uitlaadklep geweest. Zingen werkt niet alleen therapeutisch maar helpt de sleur van de dag even achter de zangcoach te laten. Monica Millar helpt met de cursus van TeachSing Kids om hedendaagse problemen los te laten en zingen als een uitlaadklep te laten dienen.

Monica is rustige, sereen en heeft aandacht voor haar leerlingen. Met haar persoonlijke benadering haalt ze bij niet alleen het beste op zangniveau omhoog, met haar coaching kwaliteiten ondersteunt ze ook bij het overwinnen van persoonlijk drempels. De persoonlijke aandacht is terug te vinden in de kwaliteit van haar lessen, die stuk voor stuk zijn uitgedacht om het beste uit de zangcoach te halen.

Monica heeft met haar cursus TeachSing Kids een perfecte balans gevonden tussen het ontwikkelen van de eigen talenten tijdens de cursus en het ontwikkelen van de talenten bij kinderen na de cursus. Door de lessen goed af te stemmen op het individu en het programma op een behapbaar niveau te houden is er voldoende rust om beide kanten te ontwikkelen.

Monica is Certified Master of Estill Voice training, heeft ervaring met het coachen van kinderen bij grote producties als Tarzan van Joop van den Ende en is zangdocent bij muziekschool ToBe. Als initiatiefnemer van Kids Bizz (10 jaar geleden opgericht) stelt Monica zich ten doel vocaal getalenteerde kinderen een professioneel podium te bieden en maakt met TeachSing Kids nu ook de weg vrij voor een reeks nieuwe zangcoaches.

Creativiteit kun je niet leren; creativiteit heb je of daar ontbreekt het aan. Monica van TeachSing Kids bezit een natuurlijke creativiteit. Haar cursus is van hoge kwaliteit, zij kan maatwerk leveren. Door haar creatieve kennis en ervaring kan zij repertoire en muziek aan passen aan de doelgroep en hedendaagse ontwikkelingen. Haar aanpak is informeel, vriendelijk en altijd gericht op het individu.

De passie voor zingen zit bij Monica in het bloed. Ze heeft door jarenlange ervaring inmiddels haar sporen wel verdiend en geeft met de hoogwaardige cursus van TeachSing Kids haar kennis en kunde door aan een nieuwe generatie zangcoaches. Haar passie werkt aanstekelijk en is een belangrijk middel om het enthousiasme voor het vak over te kunnen brengen op de kinderen.

Word een vocale kindercoach en help mee

om de muzikale ontwikkeling bij kinderen te bevorderen

Schrijf je vandaag nog in voor de cursus!