ERVARINGEN VAN STUDENTEN

“Ik ben ontzettend blij met Monica als mijn zanglerares. Ik heb pas 6 lessen gehad en ik verbaas me soms over wat Monica uit me kan krijgen. Elke keer ga ik weer met plezier naar zangles! Dankjewel Monica”


Hans, Leerling Muziekschool

“Ik had zanglessen cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Sinds eind 2011 heb ik les bij haar. Er is een wereld voor me open gegaan. Ik durf weer te zingen in het bijzijn van andere mensen.”


Amy, Privéles

“Monica is een gemotiveerde docente en een vastbijter. Ze laat niet eerder los tot de cursist begrijpt wat ze bedoelt. Ook haar goede pianospel heeft het lessen plezierig gemaakt. Ze liet zelden een les voorbijgaan, men kan op haar bouwen!”


David, Cursist

Hoewel de nadruk in deze cursus ligt op het zangles geven aan kinderen heb ik bij TeachSing Kids onverwacht veel extra geleerd over piano spelen en de muzikale begeleiding van liedjes.

De praktijklessen met kinderen gaven veel nieuw inzicht omdat je op dat moment, goed voorbereid tegen dingen aan loopt die je vooraf niet had bedacht.

Docente Monica Millar heeft jarenlange ervaring in het lesgeven aan o.a. kinderen en is zangtechnisch zeer onderlegd. Dat wij, haar studenten niet allemaal op haar niveau zingen, maakte niks uit. Met behulp van deze training heb ik op een basisschool met succes een gelegenheidskoor opgericht, tot groot plezier van de kinderen en de school.

Verzonden vanaf mijn Samsung Galaxy-smartphone.

Renée cursist, Cursist

Wordt een vocale kindercoach Start met inspireren

Schrijf je vandaag nog in voor de cursus!