Logo

Monica Millar zangdocente en zangeres

Ik ben Monica Millar, al meer dan 30 jaar zangcoach met als specialiteit het geven van zangonderwijs aan kinderen.

Ik ben sinds 2005 Certified Master of Estill Voice Training, een methodiek die zangtechniek op een lijflijke manier benadert. Ik heb zeer ruime ervaring in het les geven aan kinderen. Ik werkte o.a. als zangcoach bij de musicalproductie Tarzan van Joop van den Ende waar ik speciaal was aangesteld om de jonge Tarzannetjes klaar te stomen voor de musical. Ik ben daarnaast ruim 10 jaar initiatiefnemer van de stichting Kids Bizz. Deze stichting stelt zich ten doel vocaal getalenteerde kinderen een professioneel podium te bieden.

Ik heb deze cursus bedacht omdat ik regelmatig zie dat kinderen tegenwoordig veel te weinig muziekles krijgen op scholen, kinderen verdienen meer muziek!

Zangdocente op diverse locaties

“Momenteel ben ik werkzaam als zangdocente bij zowel muziekschool To Be. Daarnaast geef ik zangles binnen de omgeving Barendrecht en Middelharnis en ga ik regelmatig naar Curacao om zanglessen te geven. Ik ben eerder 10 jaar lang werkzaam geweest aan de DAPA ( Dutch Acadamy of Performing Arts). Op de DAPA is musical een wezenlijk onderdeel met veel aandacht voor de presentatie. Bij de productie Tarzan van Joop van den Ende ben ik zangdocent geweest. Ik heb heel veel ervaring met optredens en werken met diverse bands. Momenteel heb ik een kleine formatie waarin ik een all-round repertoire zing en samen speel met een percussionist en mijn dochters die allebei goed kunnen zingen. Naast theatrale stukken en pop muziek zing ik ook erg graag jazz”.

“Ik heb mijn conservatorium I.M. (Improviserend musicus) afgerond in 1992 en ik heb mijn diploma EVT in Ohio behaald in 2005”.

Contact met Monica Millar

Word een vocale kindercoach en help mee

om de muzikale ontwikkeling bij kinderen te bevorderen

Schrijf je vandaag nog in voor de cursus!